Wij zijn op zoek naar collega’s

In de volgende functies:

– Monteur

– Chauffeur (evt 60 plusser).

MONTEUR TUIN EN PARKMACHINES

WAT GA JE DOEN?

Wij zijn per direct op zoek naar een Monteur Tuin en Parkmachines die klaar is om de volgende stap te maken in zijn/haar carrière. Als Monteur Tuin en Parkmachines ben jij verantwoordelijk voor de reparatie, opbouwen, samenstellen en onderhouden van onder andere diverse kleine en grote grasmaaiers, robotmaaiers, kettingzagen en andere soorten gereedschappen. Je komt te werken bij een middelgroot bedrijf waar naast hard werken, werkplezier hoog in het vaandel staat. Samen met je collega’s sleutel je aan de beste merken tuinmachines zoals Stihl – Honda – Stiga – Toro enz.. Bij deze merken heb je de mogelijkheid om cursussen te volgen en je te specialiseren.

WERKZAAMHEDEN

Uitvoeren van reparatie en onderhoud op mechanisch, elektrisch en hydraulisch vlak;
Lokaliseren en verhelpen van diverse soorten storingen (mechanisch/elektrisch);
Werkzaamheden kunnen plaats vinden in de werkplaats of op locatie bij de klant.

WAT HEB JE NODIG?

Binnen deze uitdagende functie als Monteur Tuin en Parkmachines zal jij je nooit vervelen! Heb jij affiniteit met landbouwmechanisatie / tuin en parkmachines en heb jij al relevante werkervaring opgedaan? Ook starters met minder ervaring zijn van harte welkom om te solliciteren. Binnen dit bedrijf zijn er veel doorgroeimogelijkheden voor mensen met ambitie.

TEVENS ZIJN WIJ OOK OP ZOEK NAAR EEN WINKEL/WEBSHOP MEDEWERKER!

Bij ons geen Ingewikkelde sollicitatieprocedures BelMail of loop gewoon even binnen.

WIJ ZIJN LEVERANCIER VAN O.A.

Blokland Tuin en Parkmachines    ▪     De Griend 8    ▪     4233 GE Ameide    ▪     0183 60 1756    ▪     info@btpameide.nl